Varil Fiyatları Neye Göre Belirlenir?

Varil Fiyatları Neye Göre Belirlenir?

Kozmetikten kimya sanayisine kadar çok çeşitli alanlarda kullanılan varillerin fiyatları da birçok farklı etkene göre değişebilir. Ürünlerin kullanıldığı alanlar, kapak hacmi, litre hacmi ve musluklu olup olmadığı gibi etkenler fiyatların belirlenmesine sebep olur. Sektörde Türk Gıda Kodeksine uygun olan variller de bulunur. Bu varillerin içerisine gıda ürünleri rahatlıkla yerleştirilebilir. En uygun olan varil çeşitleri 30 litre hacme sahip olan çanta bidon modellerdir. Genellikle sıvı ürünlerin taşındığı bu variller sıfır ve ikinci el olarak satışa sunulabilir. Ürünlerin tamamının HDPE teknolojisi ile üretilmiş olması gereklidir. Bu konuda bilgi almak ve merak ettiğiniz soruları sorabilmek açısından internet sayfalarını üzerindeki ilgili online firmalara bakabilir ve buradan detaylı bir şekilde inceleme yapabilirsiniz.


Varil Fiyatları ve Büyüklük Arasındaki İlişki

Büyüklüğüne göre farklılaşan varil seçeneklerinin arasında ikinci en uygun olan alternatif ise 60 litrelik hacme sahip olan çemberli varillerdir. Bunun yanı sıra galvaniz kaplı çemberden oluşan 120 ve 150 litrelik çemberli bidon seçeneği de vardır. Kapasite miktarı arttıkça fiyat da artar. Katı ve sıvı ürünlerde rahatlıkla kullanılabilen plastik varil çeşitleri aynı zamanda petro kimya endüstrisinde de oldukça önemli bir yere sahiptir. Alkol, deterjan, gıda ürünleri gibi çok çeşitli alanlarda ürünlerin taşınmasına yardımcı olan bu ürünler enjeksiyon kalıplarında üretilir. Sağlamlığı ve uzun ömürlü olması sayesinde tercih edilen bu ürünler kimyasal maddelere karşı dayanıklıdır.

Varil Fiyatları ve Kullanılan Ham Maddeler


Yüksek yoğunluklu polietilen malzemeden üretilen varil çeşitlerinde ham maddenin nitelikli olması varil fiyatları üzerinde etkilidir.