Sunta Özlü Panel Özellikleri

Sunta Özlü Panel Özellikleri

Havalimanı, sağlık tesisleri, showroom’lar, ofisler ve mağazalarda sıklıkla tercih edilen sunta özlü paneller, yüksek taşıma kapasitesi ile ön plana çıkar. Galvaniz çelik ve suntanın bir arada kullanılmasıyla oluşturulan paneller, uygulama esnasında ayaklara dört köşeden sabitlenir. Son derece ekonomik olan bu sistemler, teknolojinin gelişimi ile birlikte çok daha fazla alanda kullanılır. Banka şubelerinden ofislere, telefon santrallerinden tıp merkezlerine kadar geniş bir kullanım alanına sahip olan ürünlerin montajı hızlıdır. Eski ve yeni tüm binalarda kullanılabilen sistemler hızlı ve etkin bir şekilde enerji iletimi sağlar.

Güvenlikli Alanlar için Sunta Özlü Paneller

Güvenlikli yapısıyla kullanıcı dostu uygulamalar sunan sunta özlü panel seçeneklerinin yan bölümleri PVC kenar bandı ile kaplanabilir. Son derece dayanıklı ve sağlam olan modeller, gerekli durumlarda ani müdahaleye izin veren özelliğe sahiptir. Mevcuttaki zemin üzerine arada boşluk kalacak şekilde eklenen ikinci bir zemin uygulamasına izin veren sistem sayesinde kablo, kanal ve boru gibi tesisatların yerleri kolay bir şekilde değiştirilir. İnşaat işlerine gerek kalmadan altyapı araçlarının revize edilmesine olanak sağlayan sistemlere internet sayfaları üzerindeki ilgili online markalarla ulaşmak mümkündür.

Sunta Özlü Paneller Nerelerde Kullanılır?

Sunta özlü panellerin oldukça geniş bir kullanım alanı vardır. Otomasyon merkezleri, bilgi işlem merkezleri, IT ve internet odaları, kontrol odaları, scada odaları, ofis uygulamaları, yüksek binalar, elektrik pano odaları, UPS odaları, trafo merkezleri, telekom santralleri ve laboratuvarlarda kullanılabilen seçenekler son derece ergonomiktir. Bütçeden ve zamandan tasarruf etmenizi sağlayacak benzersiz seçenekleri bir kez tercih ederek uzun yıllar boyunca kullanabilirsiniz. Ofis ortamları başta olmak üzere birçok alanda kullanılabilen seçenekler, estetik açıdan da avantajlı görüntüler elde edilmesini sağlar. Karo halı, karo PVC, seramik veya granit ile kaplaması yapılabilen ürünler maliyetlerin azaltılmasına yardımcı olur.