Küvet Modelleri

Küvet Modelleri

Küvet içerisinde oturarak ya da yatarak yıkanabilmeyi sağlayan banyo teknesidir, 1990 yıllarında ülkemizde kullanılmaya başlayan küvetler ilk olarak lüks otellerde ve tatil mekanlarda tercih edilmekteydi. Zaman içerisinde lüks evlerde kullanılmaya başlayan küvetler günümüzde halen birçok evde kullanılmaktadır. Dünyanın birçok farklı bölgesinde kullanılan küvet çeşitleri tasarım olarak ölçü olarak ve malzemenin özelliği olarak değişiklik göstermektedir. Ülkemizde de iki farklı malzemeden üretimi yapılan küvetler fiyatları ve ihtiyaçlara göre tercih edilmektedir.

Küvet Çeşitleri Nelerdir?

Küvet çeşitleri yapısına göre ve özelliklerine göre değişiklik göstermektedir. Bir duş teknesinden farklı olarak su tutabilen özellikle üretilmektedir. Yapısal olarak bakıldığında akrilik malzemeden üretilebildiği gibi seramik malzemelerden de üretimi yapılabilmektedir. Günümüzde çok daha gelişmiş teknolojiler sayesinde farklı malzemelerin de Entegrasyonu sağlanabilmektedir. Küvetler aynı zamanda şekilleri itibariyle de birbirinden ayrılmaktadır. Yuvarlak, oval, köşe küveti gibi birçok farklı özelliklerde üretilmektedir. Yere yapıştırılan ve dekore edilen farklı kuvvetlerle birlikte daha nostaljik görünümlü ayaklı küvetlerde bulunmaktadır. Farklı zevklere ve farklı ihtiyaçlara hitap etmesi için birden fazla çeşitlilikte kuvvet üretimi gerçekleştirilmektedir. Şekillerin yanısıra ölçüler bakımından da birbirinden farklı ölçülerde küvet üretimi yapılmaktadır. İhtiyaçlarınıza tam anlamıyla karşılık bulabilecek birbirinden farklı kuvvet çeşitlerini büyük küvet üretici firmalardan satın alabilirsiniz. Farklı ebat ve farklı şekil özellikleri ile birbirinden şık ve ekonomik kuvvet çeşitlerini internet sayfaları üzerindeki ilgili online firmalardan inceleyebilirsiniz.

En Ucuz Küvetler

Küvetler imal edildiği malzemeye, ebatlarına ve şekillerine göre farklı fiyatlarda satışa sunulmaktadır. Akrilik malzemeden üretilmiş olan kuvvetler seramik küvetleri oranla daha uygun fiyatlarla satılmaktadır ancak bazı akrilik özel üretim küvetler seramik küvetlerden daha pahalı olabilmektedir. Küvet alırken Öncelikle küveti koyacağınız alanı belirlemeniz ve ölçülerine göre küvet tercihinde bulunmanız gerekmektedir. İhtiyaçlarınıza göre en kaliteli ve en uygun küvetler tercih edebilmeniz için profesyonel bir küvet firmasından yardım almanız gerekmektedir.