Hac ve Umre Hediyeleri

Hac ve Umre Hediyeleri

Hac ve umreden gelenlerin asırladır getirdiği hediyelerden birisi de yüzüktür, taşlı, akik ve farklı modellerde yüzükler bir kâse içerisine konularak gelen misafirlere sunulur. Farklı parmak ölçülerine göre set halinde alınan yüzükler kadın, erkek, genç ve çocuklar için farklı tasarımlardan oluşmaktadır. Bir kutu içerisinde 50 adet yüzük vardır ve desen ve renkleri farklıdır. Hac ve umre dönüşü dağıtmak için toptan yüzük almak daha ucuza mal olduğu için daha mantıklı görülmektedir.

Bayan Yüzük Modelleri

Sıra dışı tasarımlardan oluşan lüx yüzük modelleri en özel misafirlerinizin beğeneceği renkli taş ve farklı tasarımları ile tercih edebileceğiniz ürünler arasında yer alıyor. Biraz daha uygun fiyatlı modeller arıyorsanız akik yüzük modellerini tercih edebilirsiniz. Bir pakette 24, 50 arası bayan yüzük vardır. Çift taşlı yüzük tasarımları da gerçekten hem fiyatı hem de tasarımı ile oldukça şık model seçenekleri arasında yer alıyor. Gold, gümüş ve farklı tasarımlardan oluşan toptan yüzük siparişleriniz için internet sayfaları üzerindeki ilgili online mağazalar ile iletişime geçebilirsiniz.

Toptan Yüzük Fiyatları

Toptan almak hem farklı ölçüleri alabilmek hem de uygun fiyatlı alışveriş yapmak için oldukça tercih edilen bir alışveriş şeklidir. Fiyatları oldukça uygun olan yüzükler tasarıma göre farklı fiyat aralıklarında sunulmaktadır. Bay, bayan, çocuk hac ve umre yüzüklerinde toptan alışveriş ve adrese teslim olanakları için internet sayfaları üzerindeki ilgili online mağazalar ile iletişime geçebilirsiniz.