Gergi Tavan ve Özellikleri

Gergi Tavan ve Özellikleri

İstediğiniz mekanın göz alıcı bir güzelliğe sahip olmasını sağlayan gergi tavan ile mekana şıklık katabilirsiniz, kullandığınız mobilya, halı ve perdelerinizle kolayca uyum sağlar. Dar mekanlarında daha geniş ve ferah görünmesini sağlayan bu ürün son yıllarda binalarda kullanılan en popüler dekorasyon malzemesidir. Ses ve ısı yalıtımı sağlayan bu dayanıklı ürünü uzun yıllar kullanabilirsiniz. Sizlere sağlıklı ve huzurlu bir ortam sağlayan germe tavan odadaki ışığın gözünü rahatsız etmesini engeller. Renklerindeki canlılığını kaybetmeden uzun yıllar kullanabilirsiniz. Oldukça dayanıklı bir şekilde üretilen bu ürün ile duvar ve tavanınızdaki hasarları kolayca kapatabilirsiniz. Deprem ve yangın esnasında hiçbir zarar görmeyen germe tavan su, nem ve ultraviyole ışınlarından etkilenmez. Anti bakteriyel özelliğe sahip olduğu için çocuk odalarında ya da mutfağınızda kullanabileceğiniz bu ürünün yapımında insan sağlığına zararlı hiçbir madde kullanılmamıştır.

Gergi Tavan Çeşitleri

Duvar ve tavanlarda yatay, dikey ya da kavisli tüm yüzeylerde kullanılabilen gergi tavan led aydınlatmalar kullanılarak hem enerji tasarrufu sağlamanızı hem de mekanın daha parıltılı ve gösterişli görünmesini sağlar. Işık bandı ve alçı kutulama yöntemi ile yapılan transparan, 3D baskılı, dijital baskılı, portatif ve lake dokulu gergi tavan çeşitleri sayesinde ortama farklı bir ambiyans verebilirsiniz. Oldukça net görünen yüksek çözünürlüğe sahip resimlerin baskılanması ile yapılan bu ürünlerde istediğiniz görseli seçebilirsiniz. İş yerinizde logo, isim, amblem ya da motif kullanabilirken evinizde gökyüzü, gece, çiçek, yaprak, hayvan, su damlası, akvaryum, başak, deniz veya kış manzaralı resimler kullanarak hayallerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Gergi Tavan Fiyatları

Ev ve iş yerlerinde, ofis mağaza, restoran, kafe, hastane, okul ya da otel gibi her türlü mekanda kullanılabilen gergi tavan belirli ebatlara kadar tek parça halinde monte edilir. Çok daha geniş mekanlarda daha fazla parça halinde montajı yapılan bu ürünün fiyatlarının belirlenmesinde uygulanacak alanın genişliği, montajı ve işçiliği etkili olur. Ayrıca kullanılan ham maddenin kalitesi, desen ve baskı türüne göre değişen fiyatlar, germe tavan modelleri ve seçebileceğiniz görseller hakkında internet sayfaları üzerindeki ilgili online firmalardan bilgi alabilirsiniz.