Ayağa Kaldıran Tekerlekli Sandalyeler Nasıl Kullanılır?

Ayağa Kaldıran Tekerlekli Sandalyeler Nasıl Kullanılır?

Bu modeller en gelişmiş ve lüks tekerlekli sandalye modelleri olarak bilinmektedir. Hareket ve manevra kabiliyetleri oldukça yüksektir. Amortisörlü olarak çalışır ve oldukça hızlıdır. Hız yaparken emniyet ve fren sistemleri de güvenli bir şekilde kullanılabilir. Hasta ayağa kaldırma pozisyonuna getirmeden de kullanabilir. Sırt ve oturma minderleri ile oldukça rahat eder ve bası yaraları oluşmaz. Baldır ve baş destekleri ayakta durduklarında hastanın sandalyede sabit durma ortamını güvenli hale getirir. İç ve dış mekanlarda rahatlıkla kullanılabilen ayağa kaldıran tekerlekli sandalye modelleri farklı markaların en yeni model seçenekleri ile engelli ve hastalara umut oluyor. Bu konuda bilgi almak ve merak ettiğiniz soruları sorabilmek açısından internet sayfaları üzerindeki ilgili online firmalara bakabilir ve buradan detaylı bir şekilde inceleme yapabilirsiniz.


Ayağa Kaldıran Sandalyelerin Özellikleri

Elektrikli ve akülü olarak tasarlanan sandalyeler, hastaların transfer ve ayakta kalabilme ihtiyaçlarını karşılamak üzere tasarlanmıştır. Sırt yatar özellikleri vardır ve hastanın gün içinde çalışmasını kolaylaştırır. Özellikle belli bölgesinde rahatsızlık olanlar ihtiyaçlarını karşılarken kısa sürede iyileşme eğilimi gösterir. Güvenlik sistemleri ile en iyi akülü sandalye modelleri olarak bilinmektedir. Hasta kendi hareket seçeneklerini kendisi kolayca değiştirip yönetebilir. Ayrıca refakatçı tarafından da kullanılarak hastaya kolaylık sağlanabilir. Tuvalet ve banyo ihtiyaçları, yatma ve transfer ihtiyaçlarında en büyük avantajlar bu modellerle sağlanabilir. Engelliler ve hastalar için yaşam yeterince zordur. Onlar için hayatı kolaylaştırmak ve umut olmak için sunduğumuz binlerce tekerlekli sandalye modelini ilgili sitelerden sipariş ederek kolayca elde edebilirsiniz.

Tekerlekli Sandalye Nereden Alınır?


Günümüzde istediğiniz ürünlere ve tercih ettiğiniz markalara ulaşmak için mağaza mağaza dolaşıp yorulmanıza gerek yok. Tüm tekerlekli sandalyelerde markaların en ekonomik ve en yeni modellerini internet üzerinden inceleyerek sipariş edebilirsiniz. İsterseniz bağış sandalyelerinde ihtiyaç sahibi olarak isterseniz bağışçı olarak, bu platformda siz de yerinizi alabilirsiniz.